Per què escollir-nos ?

Pels vehícles

Els nostres vehicles són models actuals que disposen de les prestacions més avançades del sector que aporten seguretat, benestar i autonomia.

Perquè t’ho posem fàcil

Incloem gots, plats, coberts, estris de cuina, estris de neteja, cadires i taula de càmping perquè no hi hagis de pensar.

Perquè pensem en la teva comoditat

Vehicles totalment equipats per a que et sentis com a casa. Bany amb dutxa separada, aire acondicionat, calefacció, ràdio, TV amb DVD, alarma volumétrica, placa solar, i un llarg etc.

Per autonomia

Les nostres autocaravanes van equipades amb plaques solars que carreguen les bateries de l’habitacle a través de la llum solar. A més tota la il·luminació interior és amb leds que li garanteix el mínim consum.

Per seguretat

Els nostres vehicles compten amb ABS, Airbag per conductor i copilot. També compten amb tancaments de seguretat a totes les portes de l’habitacle.

Per situació

Estem a 10 minuts de Barcelona capital i a 5 de l’aeroport del Prat. Això fa que la recollida i el retorn de l’autocaravana sigui fàcil gràcies a les bones connexions per carretera. Situats a la C-31 podrà empendre el viatge cap a qualsevol direcció de forma ràpida. Des d’on estem podràs anar a on vulguis sense haver de travessar Barcelona si així ho prefereixes.

Per tracte familiar

Som una empresa familiar i això es nota en el nostre tracte proper i detallista. Durant el vostre viatge estem a la teva disposició per a qualsevol dubte o situació que ho requereixi.

 

 

1
Hola!